Producător: RYOBI
Cod produs: 002
Disponibilitate: 2-3 Days
270,00 Lei

Proiectanții niponi au revizuit mulineta populară Ecusima. Au dorit să realizeze un produs nou, care este și mai precis, care să satisfacă chiar și cei mai experimentați pescari - Ryobi Ecusima CD Pro.

Firma japoneză Ryobi este la momentul de față unul dintre cei mai importanți producători de mulinete performante, cu o tradiție și o capacitate de inovație care i-au conferit renumele mondial. Ryobi a căutat să ofere o mulinetă de spinning la fel de performantă, dar la un preț accesibil unui segment cât mai larg de pescari. 

Ceea ce se remarcă în primul rând la această nouă familie de mulinete, este noua frână de carbon, designul avansat ergonomic, transpus într-un corp compact, dar ușor, cu un tambur lărgit și manivela din aluminiu. Urmând același design folosit la modelele precedente, Ecusima este realizată din grafit de calitate, care-i conferă o greutate și robustețe asemănătoare celor realizate din aliaje din aluminiu. 

Mulineta are 5+1 rulmenţi, recuprerare: 1:5.0, capacitate fir: 0.40mm--150m, greutate: 576g, recuperează la un tur de manivelă 85 cm de fir, tambur prevăzut cu o bandă cauciucată, fiind astfel imposibilă alunecarea firului textil de pe tambur, antirevers infinit.

Mulineta nu este prevăzută cu tambur de rezervă. 

Lansetele recomandate pentru această mulinetă sunt: Lansete WFT Never Crack Big Fish, Lansete WFT Never Crack Catfish Boat LTC sau Lansete WFT Never Crack Senso Pilk

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!