Producător: RYOBI
Cod produs: 1D-A 830-080
Disponibilitate: 2-3 Days
270,00 Lei

Proiectantii niponi au revizuit mulineta populara Ecusima. Au dorit sa realizeze un produs nou, care este si mai precis, care sa satisfaca chiar si cei mai experimentati pescari - Ryobi Ecusima CD Pro.

Firma japoneza Ryobi este la momentul de fata unul dintre cei mai importanti producatori de mulinete performante, cu o traditie si o capacitate de inovatie care i-au conferit renumele mondial. Ryobi a cautat sa ofere o mulineta de spinning la fel de performanta, dar la un pret accesibil unui segment cât mai larg de pescari. 

Ceea ce se remarca în primul rând la aceasta noua familie de mulinete este noua frana de carbon, designul avansat ergonomic, transpus într-un corp compact, dar usor, cu un tambur largit si manivela din aluminiu. Urmând acelasi design folosit la modelele precedente, Ecusima este realizata din grafit de calitate, care-i confera o greutate si robustete asemanatoare celor realizate din aliaje din aluminiu. 

Mulineta are 5+1 rulmenţi, recuprerare: 5.0:1, capacitate fir: 0.40mm--230m, greutate: 570g, recuperează la un tur de manivelă 95 cm de fir, tambur prevăzut cu o bandă cauciucată, fiind astfel imposibilă alunecarea firului textil de pe tambur, antirevers infinit.

Mulineta nu este prevăzută cu tambur de rezervă. 

Lansetele recomandate pentru această mulinetă sunt: Lansete WFT Never Crack Big Fish, Lansete WFT Never Crack Catfish Boat LTC sau Lansete WFT Never Crack Senso Pilk

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!